top of page

Elämän eliksiiri

Jokainen meistä itse määrittää oma terveydentilaa myös omalla tavallaan. Kun ihminen ohjaa oma elämänsä paremmin, sen hän paremmaksi terveytensä kokee. Ulkoisten merkkien puuttuessa ihminen luulee voivansa hyvin, eikä näin ollen tee asialle mitään.

elämän eliksiiri

Terveys elämässäsi on tärkein

Miten sairaus kuvataan ja kuka sen päättää?

Yleensä asia käsitellään kehon toimintaan liittyvän häiriöön. Onko ylipainoisuus sairautta ja milloin? Onko tupakointi sairaus?… Määritelmä sanoo, että

…terveys on täydellisen fyysinen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tila. http://www.terveyskirjasto.fi/

Kuinka moni meistä on terveitä?

Meidän täytyy luonnollisesti kiinnittää huomioita tapoihimme ja elämäntyyliimme, riittävään unensaantiin, ympäristöömme ja tunnetiloihimme.


Vaivaako Sinua joku näistä?

närästys, hidas aineenvaihdunta, turvotukset, vatsaongelmat, ripuli, ummetus, päänsärky, verensokeriongelmat, diabetes, migreeni, tulehdukset, nivelkivut, selluliitti, ylipaino, jne.

Haluatko elämääsi muutoksia?

Haluatko lisää energiaa ja pirteyttä?

Haluatko enemmän hyvinvointia ja jaksamista?


Parantaa elämänlaatuasi

Elimistö käyttää lukuisia menetelmiä päästäkseen haitallisista aineista eroon, tehdäkseen ne vaarattomiksi tai muuntaakseen ne toiseen muotoon. Tosin voi käydä myös niin, että elimistö ryhtyy kasvattamaan pikemmin kuin vähentämään kehon kuonavarastoja. Näin käy, jos maksa ei toimi täydellä teholla, ruoansulatus reistailee, suoli on tukossa ja/tai iho, munuaiset ja/tai keuhkot eivät pysty erittämään niihin kasautuvaa kuonaa ulos luonnollista tietä.

Kehosta täytyy poistaa kertyneet myrkyt, koska ne saastuvat koko verenkierron ja sitä kautta elimet ja solut. Tämä saadaan tehtyä avaamalla normaalit aineenvaihduntakanavat eli ensisijaisesti suolisto ja munuaiset ja toissijaisesto iho ja keuhkot.

Mikä olisikaan parempi paikka aloittaa paranemisprosessi kuin alusta? Ei ole olemassa parempaa tapaa kuin aloittaa aivan alusta, eli kun aikaisempia esteitä ei vielä ole rasitteena.

Kaikkien tehokkain puhdistaminen saavutetaan tietenkin puhdistamalla suolisto ja munuaiset. Tämä helpottaa maksaan ja sappiteihin samoin kuin suolistoon kohdistuva rasitusta. Niihin kertyneiden kuona – aineiden läpikulku siis helpottuu. Näin maksasolut vapautuvat tekemään yhtä niiden kaikkein tärkeimmistä tehtävistä – veren ja imunesteen suodattamista ja puhdistamista.

Suurimpia syitä paksusuolen ahtautumiseen, joka jo yksinään on yksi tärkeimmistä syistä suolistoseinämien toimita kyvyttömyyteen, ovat krooninen ummetus ja epäsäännöllinen ulostaminen.

”Kun suolistokanavan sisältö ei kulje riittävän nopeasti suoliston läpi, siinä tapahtuu suolistoseinämiä enemmän tai vähemmät ärsyttäviä muutoksia. Tästä johtuvaan salpautumiseen (stasis) liittyy yleensä myrkkyjen imeytyminen.” Francis M. Pottenger lääketieteen oppikirja ”Sympots of Viscerai Diesease / Sisäelintautien oireet

On tärkeää ymmärtää se periaate, että paksusuolen vaikka vain osittaisetkin tukkeumat, johtuivat ne sitten mistä tahansa, on ihmisen yleiselle hyvinvoinnille vahingollisia. Tällaisten vikojen aiheuttama lopputulos voi vaihdella suuresti niin, että tukoksena on yksi jos toinenkin sairaus. Syy on usein sama, vain sairauden nimi vaihtelee.

On melko varmaa, että nivelreumalla, ekseemalla, ihonkovettumataudilla, punahukalla, psoriasiksella ja monella muulla elimistöllisellä sairaudella voi hyvinkin olla sama perussyy. Sisäisen puhdistuksen jälkeen keho voi kohdistaa voimansa uudelleenrakentamiseen paljon nopeammin kuin jos sen pitäisi ensin tuhota ”vihollinen”, eli kehoon kerääntyneet myrkyt, ennen korjaustyön aloittamista. Mitä tehokkaampi sisäinen puhdistus on, sitä nopeammin tauti katoaa.

3 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page