top of page

HOIDA ja NÄE | Hyvästi kynsi-infektiot

Päivitetty: 29. tammik.

Spirularin kynsi-seerumi on tuote, joka on suunniteltu erityisesti kynsien hoitoon ja vahvistamiseen. Seerumin tarkoituksena on ravita ja kosteuttaa kynsiä sekä edistää niiden terveyttä ja kasvua.


Spirularin kynsihoito auttaa Sinua pääsemään eroon kynsivaivoista!

spirularin, kynsi-infektiot, kynsihoito

Kynnet pysyvät kauniina ja joustavina niin kauan, kun kynsiin ja sitä ympäröiviin ihorakenteisiin sitoutuu riittävästi kosteutta ja immuunijärjestelmä pystyy torjumaan taudinaiheuttajia, kuten sieniä ja bakteereja.


Sairaudet, kuten diabetes, vammat ja ikääntyminen heikentävät ihosuojaa. Kynnet kuivuvat ja tulevat alttiimmiksi infektioille.


Spirularin® kynsiseerumi sisältää korkealaatuisia kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, kuten taikapähkinää, kasvisbetaiinia, jojobaöljyä ja lakritsinjuurta. Lisäksi patentoitu mikrolevien aktiivinen ainesosa Spiralin® tarjoaa luonnollisen mikrobisuojan. Siten seerumi kompensoi ihosuojan puutetta. Ongelmalliset kynnet saavat tarvittavan kosteuden, ovat suojattuja ja voivat uusiutua.


Spirularin® Nagelserum palkittiin "Vuoden tuote 2013 esteettisessä dermatologiassa".


KÄYTTÖ: Levitä pieni tippa kaikkiin 10 kynteen ja ympäröivään ihokudokseen aamulla ja illalla, hiero, kunnes seerumi imeytyy. Spirularin® Nagelserum voidaan käyttää turvallisesti myös lapsille 3-vuotiaasta alkaen, diabeetikoille, raskaana oleville ja imettäville äideille.


Huomautus: vältä silmäkosketusta. Älä käytä rasvaisilla aineilla. Tätä varten suosittelemme ihonhoitotuotteet Spirularin® Gel tai Spirularin® Mousse.


Tärkeää: vaikka sinulla olisi vain yksi sairas kynsi, silti levität seerumia kaikkiin 10 kynteen ja kahdesti päivässä!

31 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page