top of page

Nannic näkyviä hoitotuloksia

Nannic on belgialainen kosmetiikka-alan yritys kolmannessa polvessa, joka tekee jatkuvaa kansainvälistä tutkimus- ja kehitystyötä.

Nannic on ammattikosmetiikkasarja, jonka laadukkaat hoitolaitteet ja ihonhoitotuotteet tukevat ammattimaista työskentelyä kauneushoitolassa.

radiofrekvenssi sinun kauneus- ja komeuspalvelut kauneushoitola matinkylä

Nannic NBE Radiofrekvenssihoitolaite

Tehokas laite soveltuu sekä kasvojen että vartalon ihonhoitoon. Hoidon aikana iholle imeytetään iho-ongelmiin kohdennettuja lamellaariseerumeita. Hoito on miellyttävä kokemus.


Kapasitiivinen radiofrekvenssi

Nannic radiofrekvenssilaitteet tuottavat virtaa, joka pääsee kudokseen hoitopäiden avulla. Tämä energia ei tunnu epämiellyttävältä kudoksessa.

Energia vaikuttaa solutasolla niin epidermiksessa, dermiksessä ja hypodermiksessa. Se vaikuttaa aina lihassoluihin asti. Läpäistessään kudosta energia tuottaa mietoa kitkaa, jonka seurauksena hoidettavan alueen kudoksen lämpötila nousee. Kun ihmisen elimistö havaitsee lämmön nousua hoidettavalla alueella aivot lähettää käskyn lisätä verenkiertoa hoidettavalla alueella, jonka tehtävänä on viilentää sitä.

Valtimoiden lisäämä verenkierto aktivoi kudosten hapen- ja ravinnonsaantia sekä lisää muita oligo elementtejä. Vastaavankaltainen kudoksen aktivointi ei ole mahdollista ilman ulkopuolista energianlähdettä kuten Nannic NBE.

Samanaikaisesti soluen sisäiset toksiinit alkavat vähenemään. Kun solut saavat uudistavaa energiaa poistuvat toksiinit ja vapaat radikaalit jolloin solujen ennenaikainen vanheneminen ennaltaehkäistään.

Paikallisen verenkierron elpyessä se toimii jokena, joka huuhtoo «jätteet» mukanaan kohti kehon puhdistuspisteitä.

Ravittu solu vahvistuu ja pysyy suoriutumaan toiminnoistaan täydellä teholla. Lihassolu kiinteytyy ja ihon pinnalla solujen aktivoituu, jolloin ihosolut pystyvät uudistumaan tehokkaammin ja iho pystyy suojautumaan ulkoisilta tekijöitä paremmin.


Nannic bioaktiiviset ihonhoitotuotteet

Nannic panostaa aktiivisiin raaka-aineisiin, kuten peptideihin, vitamiineihin ja hyaluronihappoihin. Kaikki Nannic hoitotuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa ainutlaatuisen lamellaarirakenteensa ansiosta.

Nannicin lamellaaripohjassa on misellejä, jotka auttavat aktiivisten aineiden imeytymistä ihoon. Misellit toimivat kuljettimina ja fosfolipidit tekevät ihon pinnalle suojaavan rakenteen. Nannic pohja on todella kosteuttava ja se kuljettaa aktiiviset aineet syvemmälle ihoon kerroksiin.

Hoitoseerumeissa ei ole kemiallisia emulgaattoreita.

Voidepohja koostuu lipideistä sekä vedestä ja sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, se on totuttua hoitavampi. Teholtaan sitä voi verrata seerumiin.

Probioottinen Aktivaattori täydentää kaikkia NBE seerumeita ja parantaa NBE RF-hoidon tuloksia. Ampullissa on luonnollista fermentoidun bifidabakteerin lysaattia ja hoidon laatu paranee. NBE Probioottinen Aktivaattori parantaa energian siirtoa ja lisää liukuvaa efektiä radiofrekvenssihoidon aikana.

Ihon hydrolipidin toiminta tehostuu. Tukee aktiivisesti immuunisysteemiä (ihon oma mikrobiomi) ja toimii suojana taudinaiheuttajia vastaan.

NBE Probiotic activator on innovatiivinen lisä, joka seuraa ihonhoidon viimeisimpiä trendejä, ja ennen kaikkea parantaa Nannic hoidon laatua ja hoitotuloksia.

  • Nannic tuotteet sopiivat sekä miehille että naisille.

  • Nannicin ihonhoitotuotteet eivät vahingoita ihon omaa hydrolipidikalvoa. Hydrolipidikalvon tehtävänä on suojella ihoa ulkoisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja saasteilta. Lisäksi se estää kosteuden haihtumisen iholta yhdessä sarveissolukerroksen kanssa.

  • Hoitotuoteella on hyvä imeytyvyys.

  • Aktiivisten aineiden kuljettimina toimivat misellit, jotka koostuvat lipideistä ja vedestä. Misellit ovat kooltaan pienempiä kuin liposomit. Tämän takia huolellisesti valitut tehoaineet pystyvät vaikuttamaan ihon ongelmiin, kuten couperosaan tai pigmenttiläiskiin.

  • Kaikki Nannic hoitotuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin. Tuote ei ole kosketuksessa ilman, sormien tai spaatteleiden kanssa. Tuotteen pakkausmuoto mahdollistaa sen, että säilöntäaineiden määrä on minimi.

  • Nannic ihonhoitotuotteet sisältävät tieteellisesti tutkittuja tehokkaita raaka-aineita, mm. peptidejä, vitamiineja, antioksidantteja sekä hyaluronihappoa.

  • Koostumukseltaan Nannic ihonhoitotuotteet ovat kevyen tuntuisia. Lamellaarirakenteen ansiosta ne pääsevät vaikuttamaan ihon kerroksiin, eivätkä jää pelkästään ihon pinnalle.

  • Säännöllisesti käytettynä tuotteet aktivoivat ihon solutoimintaa.

6 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page