top of page

Sokerointimenetelmä

Sokerointimenetelmän edut

Sokeritahnassa on puhtaat ja luonnolliset ainesosat. Sokeritahna on tehty 100% luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei aiheuta allergisia reaktioita. Sokeritahna on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille. Se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille. Sen voi helposti puhdistaa lämpöisellä vedellä. Asiakkaat eivät tunne itseään tahmaiseksi hoitojen jälkeen.

Sokerikuorinta on hyvin hygieeninen tapa poistaa karvoja. Sokeri itsestään ei voi saastua. Bakteerit eivät voi hengittää paljon sokeria sisältävässä aineessa. Sokeri on luonnollinen säilöntäaine.

sokerointi, karvanpoisto sokeroinnilla kauneushoitola matinkylä pyyntitie 1 a

Sokeritahna ei riko ihoa

Sokeritahna ei voi liimautua ihosoluihin. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, ei se liimaudu niihin. Se poistaa karvan ja samalla kuolleet ihosolut auttaen siten poistamaan myös uudetkin karvat. On turvallista käyttää sokerikuorintaa myös kuivan ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä vaikka asiakkaalla olisi kuiva psoriasis. Se on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja. Täten voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä.


Sokeritahna ei katko karvoja

Käytettäessä sokerikuorintamenetelmää tahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi. Samalla tahna tihkuu karvatupen suuaukkoon ja öljyää karvan ja tekee siten karvanpoiston täydellisemmin ja hellemmin. Karva poistetaan tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä auttaa poistamaan sen murtamatta sitä.


Sokerointimenetelmä johtaa pysyvään karvattomuuteen

Useiden käsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen.

On turvallista sokeroida diabeetikon ihoa.


Karvojen pituus

Hyödyllisin aika karvojen poistaminen on kasvun aikaisessa vaiheessa, karvan pituus 3-5 mm. Tässä vaiheessa karvasipuli on suurikokoisin ja poistettaessa karvatupen kasvuvaihe keskeytetään.

Aikaisessa kasvivaiheessa suoritettu karvanpoisto johtaa osittaiseen karvatupen seinämän poistumiseen (sisäinen karvatuppi, joka on muodostunut matrix-soluista). Säännöllinen karvojen poistaminen aikaisessa kasvuvaiheessa johtaa karvatupen heikkenemiseen, joka jättää uudelle karvalle pienemmän alueen kasvaa. Tavallisesti tämän tuloksena on välitön ja jatkuva karvojen heikkeneminen ja matrixsolujen pysyvä poistuminen (pysyvä karvojen poisto).


Karvanpoisto lepovaiheessa

Karva on poistettu lepotilassa. Karvatuppi pysyy saman kokoisena. Uudesta karvasipulista kehittyy ainakin yhä suuri kuin vanha karva oli.


Karvankasvu

Ruumiissamme on eri pituisia, värisiä ja eri rakenteisia karvoja. Karva on muodostunut keratiinisoluista. Karvaa jaetaan kolmeen sisäkkäiseen kerrokseen: pinta, runko ja ydin. Karvalla on kaksi osaa. Varsi on se osa, minkä näemme ja mihin koskemme. Karvan juuri on se osa, mikä on karvatupen sisällä.


Karvankasvun eri vaiheet

Karvankasvussa on kolme eri vaihetta: kasvukausi, välitila ja lepotila. Suurin osa, 85% karvasta on kasvukauden aikaista kasvua ja loput 15% lepotilan aikaista kasvua.

Kasvukausi on aktiivinen kausi, joka voi kestää kuukausia tai vaikka vuosia riippuen sen sijainnista ja tehtävistä. Kasvukausi on suositeltavin aika karvan poistoon, koska karva on vielä kiinnittyneenä karvanjuureen.


Välitila

Tätä kautta pidetään siirtymävaiheena. Karvanjuurisoluista tulee toimettomia ja karva lakkaa kasvamasta. Karvatuppi uusiutuu.


Lepotila

Lepotilassa karva jää nukkuvaksi, kunnes se irtoaa tai poistetaan. Poistaminen tässä vaiheessa on vähiten haluttua, koska karva irtoaa luonnollisesti ja uusi karva on jo kehittynyt.

Joskus karvatuppi palautuu lepotilassa kasvutilaan ja tuottaa uutta karvaa, ennen kuin vanha on irronnut pois. Uusi karvakuitu voi työntää vanhan ulos kasvaessaan. On tavallista nähdä kolmea karvaa yhdessä karvatupessa.


Sokerointihoitoihin valmistautuminen

 • Karvan pituus olisi hyvä 3 mm — 1 cm pitkä.

 • Sheivauksesta tulisi olla vähintään 14 päivää ennen sokerointiin tuloa.

 • Ihon kuoritaa ei suositella kaksi päivää ennen sokerointia.

 • Älä käytä voidetta, öljyä sokerointipäivänä.

 • Bikini/brassi sokerointiin voit tulla myös kuukautisten aikana, kun käytät tamponia.


Sokerointihoitoihin aloittaminen

Ensimmäiselle ja toiselle sokerointihoidolle on hyvä varata enemmän aikaa kuin tavallisesti, jos karvaa ei ole aikaisemmin poistettu juurineen. Tällöin karva on luonnollisesti tiukemmin kiinni ja karvanpoisto saattaa tuntua kivuliaammalta.

Ensimmäisellä sokerointikerralla iholta sokeroidaan kaikki näkyvät karvat, ne ovat kasvuvaiheessa. Lepovaiheessa olevat karvat (sheivaussänki) jäävät vielä ihoon joka tuntuu sänkiseltä. Tämän vuoksi ensimmäisen sokerointihoidon jälkeen kaikki ihokarvat eivät lähde pois. Bikinialue tarvitsee kaksi sokerointikertaa jotta iho tuntuu pehmeältä. Säärissä tämä voi kestää useamman kerran 3-4 sokerointikertaa jotta kaikki lepovaiheessa olevat sänkikarvat saadaan poistettua.


Esteet sokeroinnille

 • suurentuneet suonikohjusuonet;

 • uudet arvet;

 • auringon polttama iho;

 • haavat;

 • syylät;

 • parrat;

 • isokokoiset mustelmat;

 • varsiluomet;

 • erikoishoidot (Retin-A-hoito, AHA-hoito, mikrohiontahoito, glykolihappokuorinta, muut samantapaiset hoidot ja hoitotuotteet);

 • Roacutan lääkettä.


Punoitus ja kutiava iho hoidon jälkeen

Heti hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja tuntua kuumalta ja/tai kutiavalta, tämä johtuu lisääntyneestä verenkierrosta hoidettavalla alueella. Toisilla tällainen reaktio voi seurata pidemmän ajan kuluttua tai ei ollenkaan.

Tällaiset reaktiot ovat normaaleja niin kauan, kuin punoitus häviää muutaman tunnin sisällä.

 • vältä lämpöä kuten kuuma kylpy, solarium, auringonotto, sauna;

 • ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen;

 • vältä tiukkoja vaatteita heti hoidon jälkeen;

 • vältä voimakasta liikuntaa heti hoidon jälkeen.


Sisäänkasvanut karva

Kuollet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon. Tällöin saattaa tuntea ihoa kutiavaksi ja ihoon voi tulla näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tällaisille reaktioille.

Kuorinta ja ihon kosteuttaminen auttavat ehkäisemään tukoksia, jotka voivat johtaa karvojen sisäänpäin kasvuun.

Pfb vanish on helppo ja yksinkertainen tapa välttää sisäänkasvaneita karvoja.

31 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page