top of page

Monitasoinen ihon uudistuminen

GIGI NEW AGE G4 Kasvohoito ikääntymisen merkkejä vastaan.

  • 1 tunti 15 minuuttia
  • 114 euros

Palvelun kuvaus

Tervetuloa monitasoisen ihon uudistumisen uuteen aikakauteen. Ihosta tulee näkyvästi nuorekkaampi. Monitasoinen ihon korjaantuminen, uusiutuminen, myös ihanteellinen korjaava SPA-kasvohoito. Iho kiinteytyy, kirkastuu, ihon väri tasoittuu jo yhden hoitokerran jälkeen. Kasvohoitoaineet sisältävät uniikkia ja patentoitua P.K.M. yhdistelmää: • Peptidit on integroitu kaavaksi aiheuttaen ketjureaktion solun ulkoisessa matriisissa laukaisemalla ihosolujen uudistumisen ja mitokondrioiden toiminnan. Nämä reaktiot estävät haitallisia oksidatiivisia prosesseja ja stimuloivat myös nopeaa ihon uusiutumista syvällä orvaskeden ja verinahan kerroksissa. 
Keramiidit muodostavat noin 50% lipidikomponenteista sarveiskerroksen orvaskeden sisällä. • Keramiidit 2 ja 6 tukevat solujen jakautumista, suojaavat sitä säteilyä vastaan ja varmistavat normaalin hilseilynopeuden sarveiskerroksessa – säilyttäen samalla terveen mikrobiomin. Keramiidit muodostavat suojaavan kerroksen estämään orvaskeden kosteuden menetystä ja näin ihon kuivumista, mikä taas vähentää ihon kimmoisuutta ja johtaa ryppyjen muodostumiseen. Keramiidien koostumus sitoutuu rasvahappoihin, hyaluronihappoon ja AHA-happoihin, parantaen niiden suorituskykyä ja ylläpitäen ihon optimaalista kosteutta. • Ihon kerrosten tärkein osa on solunulkoinen Matriisi joka on vastuussa solujen aineenvaihdunnasta ja diffuusiosta koko sen elinkaaren ajan. Solunulkoisen matriisin ylläpitäminen vahvistaa sekä edistää suoraan uusien solujen kasvun toimintaa, ihon paranemista, tehostaa kollageeni- ja kimmoisuuskuitujen sidoksia ja täydentää solujen energiaa.
 Suositeltu hoito: kiinteyden puute, kuiva iho, laajentuneet ihohuokoset, ohut iho, pigmenttimuutokset, rypyt ja juonteet, veltto iho, kaksoisleuka, ikääntyvä iho, epätasainen ihon pinta, epätasainen ihonväri, himmeä iho. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. * * * HOITO SISÄLTÄÄ: puhdistus, tehokas virkistävä kuorinta, kiinteyttävä kasvo- ja kaulahieronta kristallipuikoilla, kosteuttava naamio, alginaattinaamio, hoitovoiteet. • Viisi hoitoa yhden hinnalla: kasvo-, silmänympärys-, huultenympärys-, kaula-, dekolteehoito.


Peruutusehdot

Jos haluat peruuttaa tai muuttaa varauksesi, ilmoita siitä meille vähintään 12 tuntia etukäteen. Alle 12 tuntia sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.


Yhteystiedot

  • Satukuja 1 H, Matinkylä, Espoo. Hotelli:lta Matts Tiistiläntie pitkin 150m.

    +358404124439

    kauneus.komeus@gmail.com


bottom of page