top of page
GIGI_logo.png

GIGI Cosmetic Laboratories on perustettu vuonna 1957.

Herra Landaun tavoitteena oli tehdä Gigi:stä Israelin ensimmäinen ammattimainen kosmetiikkabrändi.

GIGI-kauneudenhoitotuotteet ovat luonnonmukaiset ja korkealaatuiset.

GIGI Cosmetic Laboratories valmistaa huipputeknologialla kosmeettisia ja lääkkeellisiä ihonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista erikoistekniikalla, joka mahdollistaa tehokkaan ja näkyvän lopputuloksen. GIGI:n tuotteet ovat yhteensopivia solujen ja kudosten kanssa sekä testattu arvostetuissa dermatologisissa laitoksissa. Erinomaiset tuotanto-olosuhteet, säntillinen laadunvalvonta ja tehokas testaus varmistavat ensiluokkaiset tuotteet.

GIGI keskittyy tuotteiden kehittämiseen, hyödyntämällä yhä tehokkaampia, tieteellisesti tutkittuja ja testattuja menetelmiä. Ylivertaiset tuotanto- olosuhteet, tarkka laadunvalvonta ja testaus varmistavat tuotteiden laadun. Kaikki GIGI tuotteet perustuvat luonnon ainesosiin ja ovat testattu dermatologisesti. GIGI käyttää vain ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä pakkauksia eikä tuotteita ei ole testattu eläimillä.

GIGI Cosmetic Laboratories markkinoi tuotteitaan kuluttajille ammattikosmetologien välityksellä kauneushoitoloissa ja -salongeissa.

Jokainen GIGI Cosmetic Laboratories -tuote on korkeimpien kansainvälisten standardien mukainen voimassaolopäiväysten, eränumeroiden, Israelin terveysministeriön vaatimusten sekä Euroopan ja Aasian markkinastandardien suhteen.

Acnon

GIGI ACNON -ihonhoitotuotesarjan on kehittänyt joukko johtavia kemistejä, dermatologeja ja ammattikosmetologeja tarjotakseen nopean ja helpon ihonhoitorutiinin jokapäiväiseen käyttöön. GIGI ACNON hoitaa akneen taipuvaista ihoa ja antaa näkyviä tuloksia sekä ennaltaehkäisee näppyjen aiheuttamia pysyviä vahinkoja antaen näin kirkkaan ja kauniin ihon mahdollisimman lyhyessä ajassa. GIGI ACNON -hoitotuotteet sisältävät ainesosia, jotka taistelevat aknea vastaan ärsyttämättä tai kuivattamatta ihoa. On parantava ja ehkäisevä vaikutus.

RET-kompleksi on patentoitu ainutlaatuisena komponenttina, jolla ei ole vastaavaa analogia ongelmallisen akneihon hoitoon.

Dermatologisesti testattu, kaikkiin aknen vaiheisiin, ei sisällä parabeeneja tai allergeeneja.

Käyttösuositukset:


✓ Acne vulgaris (teini- ja aikuisiän akne);
✓ Erittäin herkkä, kuiva, nestehukasta kärsivä akneiho;
✓ Aknekaltainen iho-ruusufinni;
✓Tali-ihottuma, rasvainen iho, jossa on tali-ihottuman ilmestymiä ja katkenneet verisuonet;

✓ Ennaltaehkäisy aknen uusiutumiselle ja aknehoitojen jälkeisten arpien muodostumiselle;

✓ Omaa vahvan vaikutuksen talirauhasiin eikä käyttöä ole rajoitettu.

ACNON -sarja on tehokas ratkaisu, joka keskeyttää aknen kierron kaikki vaiheet. Kokonaisvaltainen vaikutus aknen oireille sekä talirauhaisten perimmäisen syyn liikatoiminnalle. Sarja tarjoaa nopeat tulokset, jotka ilmenevät huomattavana ihon kunnon parantumisena lyhyessä ajassa.

 

Tuotteilla ei ole ikärajoituksia ja niitä voi käyttää ympäri vuoden.

Bioplasma

Uuden sukupolven energianahoito

 

GIGI BIOPLASMA -sarja perustuu erityisiin meri- ja kasviperäisiin luonnollisiin aineosiin, jotka tarjoavat iholle kyvyn selviytyä ympäristön ja iän haitallisista vaikutuksista. Joditon. Säännöllisen käytön jälkeen iho nuorempi ja terveellisempi, vahvempi stressin vastaan. Iho saa energia nuorekkaan ilmeen ja lisää ihon pehmeyttä ja kimmoisuutta.

Linjalla on virkistävä tuoksu ja miellyttävä tuntemukset havaittavissa oleviin tuloksiin pitkällä aikavälillä.

Bioplasma on ammattimainen hoito kolmella tasolla:

Kuorinta: atselaiini- ja glykolihappojen käyttö poistaa hellävaraisesti kuolleet solut, puhdistaa ihon, lievittää väsymyksen merkkejä, on virkistävä vaikutus ja valmistelee ihon valmisteiden tunkeutumista toimenpiteen seuraavaan vaiheeseen.

Syvä kosteus: sisältää korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia, jotka perustuvat luonnollisiin ainesosiin Antaa iholle välitöntä kosteutta ja energiaa. Stimuloi uusien solujen synteesiä, ehkäisee herkkyyttä ja oksidatiivisia vaurioita, antaa elinvoimaa, nuorekkaan ja terveen näköisen ihon.

 

Anti-Aging: ravitsee ihosoluja, tehostaa uusiutumisprosesseja, aktivoi soluhengitystä ja solujen välistä aineenvaihduntaa, eliminoi kuivuutta ja hilseilyä. Ihosta tulee joustava, joustava ja samettinen.

 

GIGI Cosmetic Laboratories on kehittänyt uuden terapeuttisen kompleksin NSA 5.

COMPLEX NSA 5 vaikutukset:

✓lisää proteiinien aktiivisuutta;

✓vähentää jännitystä (stressiä);

✓aktivoi soluhengityksen;

✓energian tuotanto;

✓lisää ihon kosteustasoa;

✓stimuloi matriisin täyttöprosessia;

✓tasapainottaa talintuotantoa;

✓lifting;
✓vaalentaa, kirkastaa ja nuorentaa ihoa;

✓aktiivinen ihon kosteus;

✓palauttaa hydrolipidivaipan;

✓antibakteerinen vaikutus.

City Nap

Ehkäisee ihon ikääntymistä

Innovatiivinen GIGI CITY NAP -sarja on suunniteltu suojaamaan ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja auringon säteilyltä. Sarjan valmisteet suojaavat ihoa tehokkaasti savulta, pölyltä ja vapailta radikaaleilta. Sisältää patentoidun aktiivisten ainesosien kompleksin, joka tarjoaa tehokkaan suojan ihollesi.

Ester C

GIGI ESTER C -sarjalla on vaalentava, rauhoittava ja kosteuttava vaikutus. Virkistää ja parantaa ihon kuntoa. Sisältä ainesosat torjuvat hyperpigmentaatiota aiheuttavia tekijöitä, vahvistavat verisuonten seinämiä, lisäävät ihon kimmoisuutta ja kollageenin tuotantoa, estävät ennenaikaista ikääntymistä.

Nutri Peptide

GIGI NUTRI PEPTIDE on erittäin tehokas ihonhoitosarja, joka yhdistää nykyaikaisen valmistusteknologian ja luonnolliset ainesosat. Sarja tarjoaa epäpuhtauksia ja ikääntymistä torjuvat tehokkaat tuotteet. Ne auttavat tasapainottamaan ongelmaihoa, tarjoamaan maksimaalista kosteutta ja ravintoa sekä edistämään hehkuvaa ja säteilevää ilmettä.