top of page

Tietoa meistä

Sinun kauneus- ja komeuspalvelut K & K -hoitola sijaitsee Espoon Matinkylässä erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Metroaseman uloskäynti sijaitsee noin 50 metrin päässä hoitolasta. Lisäksi lähistöltä löytyy autolle parkkipaikkoja kadunvarrelta tai Iso Omenan parkkihallista.

Hoitolan tilat ovat uudet, modernit ja viihtyisät.

Hoitolan työntekijät ovat ammattitaitoisia Suomessa kosmetologeiksi koulutuneita. He jatkokouluttautuvat Sinua varten seminaareissa, messuilla sekä muissa erikoiskoulutuksissa. Ammattitaito hioutuu edelleen käytännön kokemuksen myötä.

 

Osaamista löytyy klassisesta kosmetologiasta, kasvo-, jalka-, käsi-, vartalohoidoista sekä erilaisista hieronnoista. Sinun henkilökohtaiset tarpeesi ja mielihalusi ohjaavat hoitojen personoitua suunnittelua ja toteuttamista.

Iho ongelmat ovat yleisempiä kuin aiemmin on tiedetty. Tarjoamme tehokkaita ihon laatua parantavia hoitoja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Teemme myös hemmotteluhoitoja stressaavaa ja hektistä elämää vastaan kaikenikäisille naisille ja miehille.

Tervetuloa, et ole yksin tarpeidesi ja unelmiesi kanssa!

TUOTTEET

Hankimme tuotteita myyntiin maahantuojilta ja luotettavista alan tukkuliikkeistä.

LAATU

Korkealaatuisia ihonhoitotuotteita on suunniteltu suojaamaan, korjaamaan ja vahvistamaan ihoasi jonka avulla ihostasi tulee täydellinen kauneus.

TAKUU

Uudet laitteet, laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen kosmetologi tuloksena saat tyytyväisyyden takuun.

VASTUU

Me kannamme vastuun siitä, että Sinä saat parhaat mahdolliset hoidot ja olet tyytyväinen lopputulokseen.

bottom of page