top of page

Hikari

HIKARI-laboratorion esittelemät kosmeettiset tuotteet erottuvat ainutlaatuisista ominaisuuksista ja yleisen parantavan vaikutuksen ohella tarjoavat ns. ”time stop” -vaikutuksen ja auttavat saavuttamaan huomattavan ihon nuorentumisen.

hikari _ sinunverkkokauppa

Hikari kosmeettisten tuotteiden merkki, joka käynnistää pitkäikäisyysgeenien aktivoitumisen ihosoluissa. Laboratorio, joka toteuttaa viimeisimmän kehityksen saavutuksia innovatiivisissa tuotteissaan.

 

HIKARI Laboratories on luonut innovatiivisen teknologian, jonka avulla voit luoda ”nuoruuden molekyylin”. Tästä tekniikasta on tullut tuotekehityksen perusta. Kaikki esillä oleva farmaseuttinen kosmetiikka stimuloi ihosoluissa sijaitsevien pitkäikäisten geenien heräämistä.​

 

HIKARI-laboratoriolla on kymmeniä patentteja ja laaja kokemus biotekniikan alan tutkimus- ja kehitystyöstä, minkä ansiosta voimme luoda ja tarjota asiakkaillemme erittäin tehokkaita ammattimaisen intensiivisten sarjan tuotteita.​

 

Tieteelliset saavutukset, laaja kokemus ja halu auttaa säilyttämään nuoruuden, terveyden ja kauneuden ovat antaneet meille mahdollisuuden luoda kosmeettisia tuotteita, joilla on ainutlaatuiset ominaisuudet.

bottom of page