top of page

Nannic

Nannic on belgialainen ammattikosmetiikkasarja, jonka laadukkaat hoitolaiteet ja ihonhoitotuotteet tukevat ammattimaista työskentelyä kauneushoitolassa.

 

Eurooppalaisen kosmetiikkateollisuuden vahva maine maailmalla perustuu tutkimukseen, tuotekehitykseen ja tuotteiden turvallisuuteen.

Nannic hoitotuotteet terve iho

Hoitoseerumeissa ei ole kemiallisia emulgaattoreita. Kotihoitotuotteissa on runsaasti tehoaineita, kohdennettuihin ongelmiin.

 

NANNIC -ihonhoitotuotteet eivät vahingoita ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa. Sen tehtävänä on suojella ihoa ulkoisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja saasteilta. Lisäksi se estää kosteuden haihtumisen iholta. NANNIC on kehittänyt täysin elmulgointiaine vapaan lamellaarivoidepohjan, joka tukee ihon toimintaa. Lamellaariseerumin vaikuttavat-aineet ovat lähes identtisiä ihon omien rakenteellisten komponenttien kanssa. Lamellaariseerumien vaikuttavat-aineet imeytyvät ihoon tehokkaasti misellien avulla, jotka ovat molekyylikooltaan pienempiä kuin liposomit.

  • Lamellaarirakenne jäljittelee ihon hydrolipidikalvoa, jolloin hoitotuoteella on hyvä imeytyvyys.

  • NANNICin hoitotuotteissa ei ole ihon hydrolipidikalvoa tuhoavia kemiallisia emulgaattoreita.

  • Aktiivisten aineiden kuljettimina toimivat misellit, jotka koostuvat lipideistä ja vedestä. Misellit ovat kooltaan pienempiä kuin liposomit. Lipofiilisen  ominaiseen takia ne pystyvät läpäisemään hydrolipidikalvon. Siksi huolellisesti valitut tehoaineet pystyvät vaikuttamaan ihon ongelmiin, kuten couperosaan tai pigmenttiläiskiin.

  • NANNIC -hoitotuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin. Tuote ei ole kosketuksessa ilman, sormien tai spaatteleiden kanssa. Tuotteen pakkausmuoto mahdollistaa vähäisemmän  säilöntäaineiden määrän.

  • NANNIC -ihonhoitotuotteet sisältävät tieteellisesti tutkittuja tehokkaita raaka-aineita, mm. peptidejä, vitamiineja, antioksidantteja, adenosiinitrifosfaattia sekä hyaluronihappoa.

  • Koostumukseltaan NANNIC -ihonhoitotuotteet ovat kevyen tuntuisia. Lamellaarirakenteen ansiosta ne pääsevät läpäisemään ihon barriäärin, eivätkä ne jää pelkästään ihon pinnalle.

  • Säännöllisesti käytettynä tuotteet aktivoivat ihon solutoimintaa.

Terveet hiukset ovat kauniit

NANNIC-hiustuotteet hoitavat jokaista hiusta juuresta latvaan.​

Hiustemme hoitaminen keskittyy lähinnä hiusten näkyvään osaan. Käytämme volyymiä lisääviä muotoilutuotteita, hiusten rakennetta korjaavia käsittelyjä sekä värjäystä. Kuitenkin hiuspohjan hoitaminen vaikuttaa siihen, kuinka terveenä ja vahvana hius kasvaa. Hiusten hoitorutiinissa kannattaa keskittyä enemmän päänahan ja hiusjuurten ravitsemiseen.

nannic hiushoitotuotteet terveet hiukset

NANNIC-hiustuotteet keskittyvät kolmeen eri osa-alueeseen:

  • Hiuksiin

  • Päänahkaan

  • Hiusjuuriin

Kun päänahka voi hyvin, se voi keskittyä luonnolliseen tehtäväänsä, ylläpitämään hiusten kasvusykliä.

 

Hiusten kasvusyklin vaiheet:

 

A – Anageeninen kasvuvaihe

Hiukset kehittyvät karvatupessa. Jos olosuhteet ovat oikeat, hyvä verenkierto tuo riittävästi happea ja ravinteita antamaan kasvuenergiaa.  Hiusjuurten solut aktivoituvat ja tuottavat jatkuvasti uutta hiusta.  Kun karvatuppi säilyttää elinvoimaisuutensa, kasvuvaihe kestää kahdesta seitsemään vuoteen. Jos kasvuvauhti on noin senttimetrin kuukaudessa, hiuksen pituus voi olla 24 – 84cm koko kasvukauden aikana. Terveillä henkilöillä hiuksista 80% – 90% on kasvuvaiheessa.

NANNIC-hoitonesteet ylläpitävät hiusten kasvuvaihetta mahdollisimman pitkään.  Mitä pidempään kasvuvaihe kestää, sitä runsaammiksi ja  pidemmiksi hiukset kasvavat.

B – Katageeninen siirtymävaihe

Hiusten kasvu on pysähtynyt ja hiuksen juuret alkavat irrota papillasta, karvatupen pohjaosasta. Aktiivinen verenkierto loppuu ja hius hyödyntää ravinteet joita hiusjuuret ovat varastoineet. Sen jälkeen kaikki biologinen aktiivisuus loppuu. Siirtymävaihe kestää 2-3 viikkoa ja noin 1% – 3% hiuksista on tässä vaiheessa.

NANNIC hoitonesteet varmistavat, etteivät hiukset etene siirtymävaiheeseen liian nopeasti. Tämä ylläpitää terveitä ja tuuheita hiuksia.

C – Telogeeninen lepovaihe

Kun ravitsemuksellinen “varasto” on käytetty loppuun, hiusten juuret kovettuvat vähitellen. Juuren ympärille muodostuu pieni kiinteä kartio, joka kiinnittyy kevyesti karvatuppeen. Pienikin mekaaninen rasitus kampaamisen, harjauksen tai haromisen aikana, voi irrottaa hiuksen. Lepovaihe kestää noin 3 – 4 kuukautta. Hiuksista noin 15% – 18 % on lepovaiheessa.

 

NANNIC-hoitonesteet pitävät lepovaiheen mahdollisimman lyhyenä ja aktivoivat kasvuvaiheen alkamista uudelleen. Mitä lyhyempi lepovaihe on, sitä nopeammin alkaa uusi kasvuvaihe.  Kasvuvaiheen aikana hiukset kasvavat pidemmiksi ja tuloksena on runsaammat hiukset.

bottom of page