top of page

Hiusväriopas

Käyttämällä oikeaa palettia vaatteissa ja meikeissä on paras tapa kirkastua, näyttää houkuttelevalta ja luottavaisemmalta. Hiukset on tärkeä osa ulkonäöstä. Ne koko ajan koskevat ihoasi, missä kunnossa ja väri riippuu miten muut ottavat sinut vastaan.

hiusväriopas, kauneushoitola matinkylä pyyntitie 1 a

Hiusvärioppaan avulla saat oman väriyhdistelmän

Oletko varma omasta hiusten väristä?

Katsoitko peilistä tarkemmin…onko sinulla kalpea iho, havaittavaa punoitusta, selkeät silmäpussit ja näytät vanhemmalta kuin olet…?


Syynä voi olla väärin hiusten värin valitseminen. Saattaa kuulosta ihmeelliseltä, mutta on totta.

Miten onnistut saamaan täydelliset hiukset? Miten valita sopiva hiusten väri?

Oikein valittu paletti ensin täytyy määritellä oma värityyppi.

On 4 vuodenaika värityyppejä. Mikä on sinun vuodenaika?

Yhtäkkiä voit ymmärtää, että suosikki väri ei ole oikeastaan sovi sinulle vaan tuo esille puutteet ja peittää omaa kauneuttasi.


Kaikki värityypit, paitsi Syksy, jaetaan lämpimän ja kylmän tyyppeihin. Syksy on aina lämmin värityyppi.


Helppo ja hauska tapa saadaan selville mikä väri sopii sinulle parhaiten

Laita tukka kiinni ja huivi päähään. Päivän valon katsoessa saat oikea tuloksen. Ota kaksi eri sävyä paperi tai kangas pala, koralli on lämmin sävy ja vaaleapunainen on kylmä sävy. Vuorottelen sovelleta kasvoillesi ja katsoa miltä kasvot näyttää. Onko se tuore, ruusuinen, ovatko silmät ja huulet erottuvat, tai jos se on harmaa ja ilmeetön.

Esimerkki, jos olet talvityyppi, silloin kun vaaleat sävyt kasvon lähellä ihon laatu on alentunut.

Varmuuden vuoksi voit ota myös 4 eri värejä: lämpimät sävyt oliivi ja punainen, kylmät sävyt vaaleanpunainen ja sininen (sininen tai harmaa).

Yksinkertainen tapa: 4 väriä — musta, harmaa, lime ja tiili-oranssi.

Jos sinulle sopi musta väri, todennäköisesti olet talvi. Harmaa — olet kesä. Lime — olet kevät. Tiili-oranssi — olet syksy

hiusväriopas sinun kauneus- ja komeuspalvelut

Kevät: lämmin ja puhdas. Kesä: kylmä ja vaimennettu. Syksy: lämmin ja vaimennettu. Talvi: kylmä ja puhdas.


Kevät

Luultavasti olet kevättyyppi kun sinun ihon väri on vaalea posliini, punastut helposti, mutta kuitenkin rusketut.

Hiusten väri on luonnollisen vaalea, pellavan väri tai vaalean ruskean harmaa. Vaaleat silmät, väri vaihtele harmaasta, siniharmaasta, vaalea turkoosiin. Ruskeat silmät ovat aika harvinaiset.

Kevätihminen ulkonäössä ei ole kontrasteja.

Hiusten väri parhaiten sopii blondi, jossa blondi voi olla jopa valkoinen. Kuitenkin on paras kun hiuksilla kevyesti lämmin vehnän sävyn. Myös sopi kullanpunertava sävy luonnonvärin lähelle ja lämpimät sekä kevyet hunajan sävyjä. Jos on aika paljon pisamia valitse vahva väri ja neutraalit sävyt.

Useasti KEVÄT valittaa, että näyttää tylsältä ja kasvot näyttää harmaalta. Siinä tapauksessa lisätä hiuksille lämpimän sävyn, silloin alat näyttää täysin erilaiselta.

väriopas, hiustenväri, kauniit hiukset


Kesä

Kylmä vaalea KESÄ tyyppi yleensä ruskettuu hyvin, silmät vaihtelee vaalea ruskeasta, harmaa- ja voimakasta sinisestä. Luonnosta hiusten väri on vaaleanruskeaharmaasta jopa kastanja.

Hiusten värit parhaiten sopivat: vaaleanruskeasta tuhkanharmaan kevyesti hunajan sävyä, kylmä punainen kastanja yllättää mukavasti.

Hiusten värin valitseminen vaikuttavat silmien väriin, kun silmien väri ei ole voimakas, silloin hiusten värien sävy on kevyempi, jopa tuhkaharmaan blondi.

Kun silmien väri on voimakas, silloin hiusten väri tulee voimakammaksi, kokeille kylmä kastanja sävy, vaikutus hämmästyttää.

väriopas kesä kauneushoitola matinkylä espoo


Syksy

Lämminpohjainen ihon kullansävy kermanvaaleasta jopa ruskeaan. Silmien väri vihreä, syväharmaa tai harmaasiniset, meripihkaruskea, konjakki ruskea, kullanruskea oliivi. Hiukset ovat yleensä kullanpunertava sävy, kastanja, ruskea.

Syksyn tyypin ei kuulu vaaleasiniset silmät, eikä vaalean ruskean harmaa ja musta hiukset.

Hiusten väri parhaiten toimi, mitä luonto on antanut, vain sävyä voi lisätä voimakkaammaksi. Lämmin kastanja korostaa silmien väriä.

Liukuväri tummasta vaaleaan sopiva aikuiselle naiselle. Silloin näytät nuoremmalta huomattavasti, se toimii aina.


Talvi

Talven tyyppi on kaunis näyttävä, jolla on vaalea iho ja kirkkaat silmät. Yleensä tummat hiukset ovat ilman kullan lämpöistä sävyä. Toki silmät voi olla sekä vaaleat että tummat, tärkeä on ihon ja hiusten värien kontrasti. Talvi voi olla lämmin ja kylmä. Sopii lähes kaikki voimakkaat värit.

Kylmä talvi voi rohkeasti kokeilla kirkkaat ja kylmät sävyt: mahonki, rubiini, punakupari, kirkas kupari, kastanja.

Lämmin talvi ja lämpimät sävyt kuten kastanja. Myös voi kokeilla vaaleita sävyä, parhaiten sopii tuhkanharmaa. Täytyy vain muista, että silloin korostat ikääntymismuutosta.


6 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page