top of page

Sothys

Sothys on ammattikosmetiikkasarja, jonka toiminnan ydin ovat kauneushoitola ja kosmetologin kädet.

Sothys tarjoa laatua ja luotettavuutta, jossa yhdistyy nykypäivän innovatiivinen teknologia sekä yli 75 vuoden takaa pohjautuva vankka ammattitaito.

Sothys _ logo-kauneustuotteet.com.jpg

Sothys sarja tarjoaa kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon. Tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi: kasvojen hoitotuotteet eri ihotyypeille, vartalotuotteet, miesten tuotteet, aurinkotuotteet (sis. sekä UVA- että UVB-suojan) sekä yksilölliset meikit. Hoitolassa erityisvahvuutemme ovat erikoishoidot, joihin sisältyy oma, kokonaisvaltaisesti rentouttava Digi-Esthétique –hieronta.

Tuotteet Sothys valmistetaan alusta alkaen itse, tiukasti valvotuissa laboratorio-olosuhteissa ja ne ovat tehokkaita, turvallisia ja hyvin siedettyjä eli allergiaa aiheuttavat tekijät on minimoitu. Myös koostumuksiin ja tuoksuaineisiin panostetaan paljon, niin että tuotteet ovat erittäin miellyttäviä käyttää eivätkä ne ole liian voimakkaita tuoksuiltaan. Sothys toimii kestävän kehityksen edellytysten mukaisesti luontoa, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Suurin osa tuotteistamme sopii myös vegaaneille.

Sothys tiedetutkimusyksikkö tekee jatkuvaa tutkimustyötä pystyäkseen tarjoamaan alan viimeisimmän tietotaidon ja innovaatiot osaksi tuotekehittelyä. Muutamia esimerkkejä luonnosta ovat mm. ruusun kantasolututkimus, patentilla suojattu Boletus–kivitattiuute sekä mausteteollisuuden ylijäämästä kosmetiikkaan hyödynnetty sahramin kukkauute.

Mytologia

 

Sothys – kauneuden jumalatar

Sothys on nimi, jonka antiikin Egyptiläiset antoivat taivaan kirkkaimmalle tähdelle; tähti symbolisoi heille ulkoista kauneutta.

 

Eräänä taivaallisena iltana, Saturnus tapasi nuoren ja kauniin Sothys tähden – ei edes Venus ollut koskaan näyttänyt niin kauniilta. Heidän tapaamisensa oli mykistävä ja Saturnus hullaantui täysin; tämä tunnelataus järisytti tähtien rytmin sekasortoon. Venus ei kestänyt sitä, ettei hän ollut enää taivaan kaunein tähti. Hän päätti kostaa ja Sothys putosi yön pimeyteen ja katosi. Saturnus itki yli 40 päivää ja 40 yötä aiheuttaen maan päälle tulvan.

Kului satoja vuosia, eikä maailma kuullut sanaakaan Sothys tähdestä, kunnes eräänä päivänä…

Sothys tulee esiin paljastaakseen salaisuutensa maan kansalle: hän omistautuu täysin naisten kauneuden ja onnellisuuden asialle, minkä seurauksena miehet kunnioittavat häntä jumalattarena.

kauneuspalvelut _ kauneustuotteet.jpg

Secrets de Sothys® Luksuslinja

Lumoavaa luksusta!

 

Löydä kaikki Sothys-asiantuntemus hoitotuotteidemme kautta: ultrasensoriset tuotteet, joissa on monipuolista galeenia**. Ilosulku, joka liittyy ajatukseen vastuullisesta kauneudesta, ihoa ja ympäristöä kunnioittavasta.

AINUTLAATUINEN TIEDETUTKIMUS, RUUSUN KANTASOLUT, POSLIINIKUKKAÖLJY JA VIHREÄ KEMIA

Auriacin puutarhan ruusupensaat, Monsieur Bernard Mas’n mukaan nimetty ruusulajike ja tiedetutkimus: Sothys ruusun kantasolut ovat ainutlaatuinen kasvitieteellinen aarre! Viiden vuoden intensiivisen tutkimustyön tuloksena syntyi käänteentekevä bioteknologinen menetelmä, jonka avulla pystytään keräämään talteen parhaat kantasolut ja hyödyntämään täydellisesti niiden ylivertainen tehokkuus. Tuloksena jopa 360° asteen kiinteyttävä vaikutus entistä syvemmällä ihossa!

Secrets de Sothys®

Lumoavat luksushoidot

Aisteja hivelevä hemmottelukokemus yhdistettynä ennennäkemättömän tehokkaaseen kiinteyttävään hoitotulokseen! Hoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää, jonka kruunaa pitkäkestoinen, välittömästi näkyvä hoitotulos: koko olemus on nuorekkaampi.

Klaudios Galenos oli antiikin kreikkalainen lääkäri, psykologi, kokeellinen fysiologi ja kirjailija. Osa hänen teoksistaan on suoria käännöksiä vanhoista egyptiläisistä lääketieteellisistä papyrusteksteistä. Galenos oli lääketieteellinen auktoriteetti keskiajalla. Hän loi noin 400 filosofiaa, lääketiedettä ja farmakologiaa, joista noin sata on tullut meille. Hän keräsi ja luokitteli antiikin tieteen keräämää tietoa lääketieteestä, farmaseutista, anatomiasta, fysiologiasta ja farmakologiasta.

Sothys kosmeseuttinen hoitolinja

PUNAINEN KOSMESEUTTINEN LINJA

 

Tehokasta täsmähoitoa

BX Wrinkle corrector täsmätuote juonteille: tehoaineen ainutlaatuinen koostumus kätkee sisäänsä kasvojen pieniä lihaksia rentouttavia peptidejä, joiden avulla saadaan aikaan botuliinipistoksen kaltainen, kasvojen mikroliikkeitä hillitsevä vaikutus täysin turvallisesti. Kasvojen lihakset rentoutuvat, mikroliikkeet vähenevät ja ilmejuonteet silottuvat. Tämä uuden aikakauden ihonhoitotuote on kehitetty vaihtoehdoksi kosmeettiselle kirurgialle tai tukemaan dermo-esteettisten toimenpiteiden, kuten botuliinipistosten, avulla saavutettuja tuloksia. Modernin pakkauksen kapean kärjen ansiosta tuote on helppo annostella suoraan juonnekohtiin ja imeyttää sormin pyöritellen.

SININEN KOSMESEUTTINEN LINJA

Korjaa ja tasapainottaa

 

Sinisen kosmeseuttisen linjan tuotteiden vaikuttavat aineet on valittu niiden uudistavien ominaisuuksien ansiosta auttamaan väliaikaisesti puolustuskyvyltään heikentynyttä ihoa (esim. mikroneulauksen tai esteettisten toimenpiteiden jälkeen). Näiden tuotteiden avulla edistetään ihon paranemista ja saadaan aikaan luontainen tasapaino ennen siirtymistä takaisin tuttuun kauneudenhoitorutiiniin. Hoitolinjaan kuuluu hajusteetonta ja väriaineetonta tuotetta, joita voi käyttää sekä kasvoille että paikallisesti vartalolle.

Sensitive Skin Line

Sothys Eau Thermale Spa suojaa herkälle iholle

 

Tuoksuton, väriaineeton ja hypoallergeeninen Eau Thermale Spa lähdevesilinja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja tasapainottaa ihon omaa puolustuskykyä. Eau Thermale Spa on ́aktiivinen ́vesi, joka todistetusti vähentää herkän ja ärtyneen ihon epämiellyttävää tunnetta.

Hellävarainen, rauhoittava ja suojaava hoito herkälle ja herkästi reagoivalle iholle.

Sothys Organics laadukas ja tehokas orgaaninen hoitolinja

SENSORIAALISUUS

Uusi ennätyksellisen tehokas hoito, joiden ultra-sensoriaalinen miellyttävyys iholla yhdistyy raikkaaseen aniksen tuoksuun.

 

LUONTO

Sothys tiedetutkimus on valinnut kotiseutunsa Corrèzen luonnosta tehokkaan aktiiviaineen: koivun mahlan, sekä lähituotetut sertifioidut orgaaniset aktiiviaineet.

“TEHOTIEDETTÄ”

Sothys laboratorion tutkijat ovat kaikista luonnonkosmetiikkaan liittyvistä säännöistä ja rajoituksista huolimatta onnistuneet kehittämään erittäin tehokkaat ja miellyttävät tuotekoostumukset.

SERTIFIOINTI

Sothys on hankkinut koko luonnonkosmetiikkalinjalle tunnetun Ecocert sertifioinnin, joka noudattaa kansainvälistä Cosmos standardia. Sothys on saanut tunnetun Ecocert sertifioinnin, joka noudattaa kansainvälistä Cosmos Organic standardia.

  • 3 tehoaktiiviainetta Sothys Organics linjassa: koivun mahla, orapihlajan kukkavesi ja kuusaman oleouute on sertifioitu orgaanisiksi ja ne on merkitty Ecocertin Cosmos sertifioitujen raaka-aineiden tietokantaan.

  • Kaikki Sothys Organics TM linjan tuotteet ovat läpikäyneet Ecocertin tarkastuksen ennen “Cosmos Organic” merkin myöntämistä. Tuotteiden koostumus, tuotantoprosessi ja pakkaaminen on kaikki arvioitu ja hyväksytty ennen lanseerausta.

 

Tuotteet sisältävät luonnollisia aktiiviaineita. Ajan myötä tai lämpötilan vaikutuksesta tuotteen ulkonäkö saattaa muuttua. Tämä ei kuitenkaan vaikuta sen laatuun tai käyttöön.

Sothys Hydra Hyaluronic Acid⁴

Uusi Hydra Hyaluronic Acid⁴, joka tarjoaa välitöntä kosteutta jokaiselle kuivuudesta tai tilapäisestä kosteusköyhyydestä kärsivälle iholle.

Hyvin kosteutettu iho on silminnähden nuorekkaampi ja paremmin suojattu ajan kuluttavaa vaikutusta vastaan. 

Linjan myyntituotetta on rikastettu Sothysin patentoiduilla aktiiviaineilla sekä neljällä eri kokoisella hyaluronihapon lähteellä:

  1. Patentoitu 1055 Boletusuute : hyaluronihapon tehostaja.

  2. HPM Hyaluronihappo : vapaassa muodossa suurimolekyylinen hyaluronihappo (250-1400 kDa) suojaa ihon pintaa ja sitoo kosteutta. Sidotussa muodossa muodostaa iholle suojaavan kalvon.

  3. BPM hyaluronihappo : pienimolekyylinen hyaluronihappo (5-10 kDa) vaikuttaa syvällä ihossa.

  4. Mikro-hyaluronihappo : erittäin pienimolekyylinen hyaluronihappo (alle 5 kDa) vaikuttaa kohdennetusti ja nopeasti syvällä ihossa.

Vaikutukset: palauttaa iholle kosteuden välittömästi, aktivoi uudelleen ihon omat kosteutusmekanismit ja uudistaa epidermiksen pitkävaikutteisesti.

Hydra4HaTM kosteuttava erikoishoito

Yksilöity hoito, ennen näkemätön, pitkäkestoinen kosteuttava teho! Hemmottele ihoasi intensiivisesti kosteuttavalla erikoishoidolla, joka antaa ihollesi näkyvät tulokset heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Huolella valitut aktiiviaineet ja miellyttävät hoitotuotteet yhdistettynä rentouttavaan Digi-Esthétique hierontaan takaavat täydellisen hoitonautinnon. Ihosi on täyteläisen pehmeä ja nuorekas!

SYNERGINEN SUPERKOSTEUTTAVA VAIKUTUS: SEERUMI JA VOIDE YHDESSÄ

Kosteuttavan seerumin pitkäkestoinen vaikutus yhdistettynä välittömästi kosteuttaviin hoitovoiteisiin tarjoaa tehokosteuttavan ratkaisun: seerumi optimoi voiteiden kosteuttavan ja elvyttävän vaikutuksen.