top of page

Tuotesarjat

Käytössä olevat tuotesarjat ovat huolella käytännössä testatut

ja parhaat niistä on valittu hoidoissa käytettäväksi.

Ammattimainen hoito.

GIGI kosmetiikka

GIGI

Gigi Cosmetic Laboratories valmistaa huippu teknologialla kosmeettisia ja lääkkeellisiä ihonhoitotuotteita.

Lue lisää

NANNIC

Nannic on belgialainen ammattikosmetiikkasarja, jonka laadukkaat hoitolaiteet ja ihonhoitotuotteet tukevat ammattimaista työskentelyä kauneushoitolassa. Eurooppalaisen kosmetiikkateollisuuden vahva maine maailmalla perustuu tutkimukseen, tuotekehitykseen ja tuotteiden turvallisuuteen.

Lue lisää

Nannic kauneustuotteet.com.png
Hikari_kauneushoitola.png

HIKARI

Hikari kosmeettisten tuotteiden merkki, joka käynnistää pitkäikäisyysgeenien aktivoitumisen ihosoluissa. Laboratorio, joka toteuttaa viimeisimmän kehityksen saavutuksia innovatiivisissa tuotteissaan.

Lue lisää

SOTHYS

Sothys on ammattikosmetiikkasarja, jonka toiminnan ydin ovat kauneushoitola ja kosmetologin kädet. Sothys tarjoa laatua ja luotettavuutta, jossa yhdistyy nykypäivän innovatiivinen teknologia sekä yli 75 vuoden takaa pohjautuva vankka ammattitaito.

Lue lisää

Sothys _ logo-kauneustuotteet.com.jpg
Alexandria.png

ALEXANDRIA

Alexandria Professional Body Sugaring

 

Alexandrian esi- ja jälkihoitotuotteet on kehitetty erityisesti karvanpoiston tukituotteiksi ja ne ovat erittäin tehokkaita.

Lue lisää

Ocean Pharma

Spirulina-mikrolevät ovat yksi maapallon vanhimmista organismeista. Virukset, bakteerit ja sienet ovat luonnollisia vihollisia, joita vastaan nämä mikrolevät ovat kehittäneen yksinkertaisia mutta erittäin tehokkaita puolustusmekanismeja.

 

Spirularin® on korkealaatuinen ihon kosteus ja innovatiivinen toimintatapa. Tuotteiden päätarkoituksena on stabiloida ihon luonnollista suojakerrosta ja estää virusten tunkeutuminen terveisiin soluihin.

Spirularin Nailspray sai palkinnon "Vuoden tuote 2021".

Spirularin_kauneushoitola.png
bottom of page