top of page

Alexandria Professional Body Sugaring

Alexandrian esi- ja jälkihoitotuotteet on kehitetty erityisesti karvanpoiston tukituotteiksi ja ne ovat erittäin tehokkaita. Kaikissa tuotteissa pH-arvot ovat 5 tai vähemmän.

sokerointi Alexandria - tuotteet, kauneushoitola matinkylä pyyntitie 1 a

Ihon- ja karvojenpuhdistusaine

Antimikrobinen liuos, joka on kehitetty ihon ja karvojen puhdistamiseen mistä tahansa liasta, meikistä tai öljyistä ennen karvanpoistokäsittelyä. Se on hellävarainen, tehokas ja sitä voi käyttää sekä kasvoilla että vartalolla. Sokeri ei tartu rasvaiseen ihoon tai karvaan ja on siksi tärkeää puhdistaa käsiteltävä alue huolellisesti ennen karvanpoistoa.


Essential Tonic

Essential Tonic sisältää antimikrobisia, antiseptisiä, sieniä torjuvia, soluja elvyttäviä ja tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Essential Tonicilla on rauhoittava ja parantava vaikutus ihoon ja se auttaa vähentämään punaisuutta hoidon jälkeen.


Kuivauspuuteri

Kuivauspuuteri on puhdas, hienonnettu ja korkeatasoinen puuteri. Se on hajusteeton, kemikaaliton, öljytön sekä käytännössä alumiiniton ja se on myös ei-allergisoiva. Kuivauspuuteri on tehty kiviaineesta, 60% siitä on magnesiumkarbonaattia. Talkin erottamiseksi magnesiumkarbonaatista kiveä jalostetaan ja sitä sekoitetaan nesteen kanssa. Tällöin talkki jää kellumaan ja magnesiumkarbonaatti uppoaa. Sitten talkkia taas jalostetaan, jotta saadaan kaikki ainekset oikeisiin suhteisiin. Talkki pestään, jotta erotteluneste saadaan poistumaan, talkki kuivataan ja steriloidaan. Tämä prosessi poistaa kaikki epäpuhtaudet mukaan lukien hiivan ja homeen. Sterilointiprosessia valvotaan mikrobiologisesti, jotta mahdolliset bakteerit saadaan eliminoitua. Suuri etu on myös se, että jauhe sisältää vain 0,17% alumiinia, jonka voi havaita vain kemiallisessa analyysissä.


Restore Hydrating Lotion

Emulsio koostuu useista rauhoittavista ja hoitavista aineksista ja on kevyt ja huokosia tukkimaton. Se hoitaa hellästi ihoa ja suojelee herkkää ihoa. Restore Hydrating Lotin on suunniteltu sokeroinnin jälkeiseen ihon kosteutukseen.

15 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page