top of page

Esteettinen kosmetologia

Päivitetty: 1. maalisk. 2023

Kauneus on aina pidetty lyhytikäisenä, savuttamattomana ja korjaamattomana. Esteettinen kosmetologia kykenee kumoamaan tämän käsityksen ja pystyy kääntämään aikaa taaksepäin. Ikääntymisen merkkejä voidaan estää ammattimaisilla menetelmillä. Oman kauneuden säilyttäminen on päivittäistä ja metodista työtä.

esteettinen kosmetologia

Kauneuskaava

Säännölliset kosmetologipalvelut + säännölliset kotihoito = nopea ja pysyvä tulos.


Ihon puhdistus ja kuorinta

Kasvojen ihon puhdistus on tärkeä vaihe ihonhoidossa. Puhdistaminen edistää verenkiertoa, solujen uusiutumista ja talin kulkeutumista ihon pintaan. Talin tärkeimpiä tehtäviä on ylläpitää happovaippaa, joka omalta osaltaan puolustaa elimistöä taudinaiheuttajilta. Ihon puhdistaminen auttaa ihoa pitämään sen tasapainossa.

Päivittäistä puhdistusta täydennetään ihon kosmeettinen kuorinta. Kuorinnan avulla kuolleet, hilseilevät solut irtoavat ihon pinnalta.


Happokuorinta

Happokuorinnalla on tehokkaasti kuoriva vaikutus, joka nuorentaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Happokuorinnan laatu, konsentraatio, sekä vaikutusaika määrittelevät kuinka syvälle ihoon se vaikuttaa.


Mesoterapia ilman injektiota

Mesoterapia ilman neuloja on hellavarainen, turvallinen ja kivuton menetelmä, joka nuorentaa, kohottaa ja parantaa ihon kuntoa.

3 — 10 kertaa sarjahoito antaa pysyvän tuloksen.


Carboksi-terapia

Carboksi-terapia on turvallinen ja luonnonmukainen hoito koko keholle ja kaikille ihotyypeille. Innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja.

Carboksigeeli ja aktivoiva aine synnyttävät hiilidioksidikuplia, jotka tunkeutuvat ihon kerroksiin. Hoidon jälkeen ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi.


Nannic hoitotuotteet

Nannic International on Belgialainen kosmetiikka-alan perheyritys kolmannessa polvessa. Nannicilla on oma tuotantolaitos Heist Op Den Bergissä. Nannic tekee jatkuvaa kansainvälistä tutkimus- ja kehitystyötä. Toiminnan perustana on kunnioitus ihmisen omaa fysiologiaa kohtaan. Nannic tuotteet ovat ainutlaatuisia koostumukseltaan. Tuloksia antavat tuotteet noudattavat tiettyä filosofiaa koostumuksensa ansiosta. Laiteet ja tuotteet ovat EU kosmetiikkalainsäädännön alaisia.


Sothys hoitotuotteet

Yli 70 vuoden kokemus. Laaja hoitotuotevalikoima tarjoaa täydellisen ratkaisun hyvän olon ja hemmottelun tarpeisiin. Sothys tuotteissa yhdistyvät aina tehokkuus, luonto ja miellyttävyys iholla. Sothys noudattaa tiukkoja normeja, jotka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Tuotteiden luonnolliset aktiiviaineet on valittu huolella eri ihotyyppien tarpeiden mukaan. Oman kauneuden säilyttäminen on päivittäistä ja metodista työtä. Muistathan ihmeitä ei tapahdu, mutta on merkittävä vaikutus todennetuilla menetelmillä.

6 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page