top of page

GIGI:n uusimmat happokuorintatuotteet

Tehokkaiden ja turvallisten tulosten varmistamiseksi on ensiarvoisen tärkeää suorittaa perusteellinen anamneesi. Tämä ei ole pelkkä muodollisuus, vaan avainvaihe, joka mahdollistaa yksilöllisen lähestymistavan luomisen ja ottaa huomioon asiakkaan ihon erityispiirteet.

GIGI Esret C, GIGI Retin A

1️⃣ Ensin täytetään asiakaskortti - yksilöllinen asiakirja, joka täytetään jokaiselle kauneushoitolan asiakkaalle ennen kosmetologista hoitoa. Kortissa on tietoja terveydentilasta ja jokaisen kauneushoidon ominaisuuksia.


Pakolliset kysymykset ennen kemiallista kuorintaprosessia:


2️⃣ Onko aiempaa kokemusta kuorinnoista? Millainen oli reaktio? Tämä auttaa ymmärtämään aiempaa historiaa kuorintojen kanssa ja laatimaan yksilöllisen suunnitelman maksimaalisen turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi.


3️⃣ Onko suunnitteilla auringonotto? Ihon palautuminen kestää kaksi viikkoa auringonoton jälkeen.


4️⃣ Onko allergioita? Tarvittaessa täytyy tehdä allergiatestin. Tiedot allergioista auttavat valitsemaan turvalliset tuotteet ja estävät negatiiviset reaktiot. Aspiriiniallergian yhteydessä suljemme pois tuotteet, joissa on salisyylihappoa.


5️⃣ Onko atooppisia ihosairauksia: ekseema, seborreainen dermatiitti, ruusufinni? Tämä auttaa valmistautumaan oikein toimenpiteeseen ja sovittamaan ihonhoitosuunnitelman.


6️⃣ Onko virusinfektioita: herpes, syylät?


7️⃣ Akne? Onko arpia tai jälkiaknea? Tämä on tärkeää oikean tyyppisen kuorinnan valitsemiseksi parhaiden tulosten saavuttamiseksi.


8️⃣ Tupakoitko? Jos kyllä, keskittyä antioksidantteihin kotihoidossa.


9️⃣ Millainen on ihotyyppi ja sen nykytila, sekä Fitzpatrickin fototyyppi?


✅ Kuorinnan valitsee ammattitaitoinen kosmetologi ihon tilan perusteella.


❌ On erittäin haitallista, kun asiakas itse valitsee kuorinnan kuullessaan jostain ihmeellisestä koostumuksesta, uutuudesta tai «ystävä suositteli».

13 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page