top of page

Kulmakarvat, vain Sinun kasvoillesi

Naiset käyttämän silmämeikin määrä vaihtelee laidasta laitaan, mutta melkein kaikki käyttävät jonkin verran silmämeikkiä, vaikkakin vain ripsivärin sipaisun verran. Oikeanlaisen silmämeikin löytäminen ei ole helppoa.

On toki hienoa, jos on jo teini-iässä oppinut tekemään hyvän silmämeikin.

Kunpa silmämeikin tekemisessä olisikin kyse vain silmien meikkaamisesta. Kulmakarvat ovat kasvojen pylväät. Jos niihin tule yksikin murtuma, koko rakennelma romahtaa.

kulmakarvat, vain sinun kasvoillesi

Kulmakarvojen muotoa ei kannata yrittää ratkaisevasti muuttaa. Liian innokas kulmakarvojen nyppiminen tekee kasvoista oudolla tavalla yllättyneen näköiset. Ja ennen kuin sanot ”kyllä, ne kasvavat takaisin”, muista, että niin ei välttämättä aina käy.

Kulmakarvojen siistiminen muuttaa ulkonäköä yllättävän paljon. Kannattaa antaa ammattilaisen nyppiä kulmakarvat. Huolitellut kulmat ovat olennainen osa kaunista ja harmonista yleisilmettä.

Kulmakarvojen muoto on kuitenkin yhtä yksilökohtaista kuin kasvojen muoto. Pohjimmiltaan kyse on siitä, mikä kunkin kasvojen luustolle sopii parhaiten. Kulmien mallinnus sopii, jos kulmakarvojen muoto ei sovi omistajalleen. Kulmakarvojen mallintamiseen täytyy valmistautua etukäteen (4 viikon sisällä Sinun ei tarvitse nyppiä kulmakarvojasi).


Täältä löydät sopivan palvelun -> Ripset ja kulmat


8 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page