top of page

Mitä laitteita käytetään kauneushoitolassa?

Nannic Radiofrekvenssi laitehoidot ovat nuoruuden vartijoitasi

Kapasitiivinen radiofrekvenssienergia tuottaa syvälämpöä, joka vaikuttaa ihon kerroksiin ja ihonalaiseen rasvaan. Kapasitiivinen radiofrekvenssienergian avulla ihon alle sekä rasvakudokseen viedään tehoaineita, jotka nuorentavat ihoa ja sulattavat rasvaa sekä poistavat selluliittia. Nannic:lla tehdyt hoidot ovat tehokkaita ja tulokset ovat erinomaisia riskeeraamatta terveyttään. Hoitokokemus on miellyttävä ja rentouttava. Nannic radiofrekvenssihoito on vaihtoehto täyteainehoidoille sekä plastiikkakirurgisille toimenpiteille.

nannic radiofrekvenssi laitehoidot

Hoidon jälkeen veren- ja lymfakierto aktivoituu sekä kudosten hapen- ja ravinnonsaanti paranee. Veltto iho kiinteytyy ja ikääntymisen muutokset häipyvät. Kasvojen ja vartalon iho kohoaa tehokkaasti. Ryppyjä on huomattavasti vähemmän ja kasvojen lihakset vahvistuvat. Couperosa ja tummat silmänympärykset vähenevät. Ihon venymäjäljet, raskausarvet ja arvet paranevat. Aknejäljet ovat parantunet, kuten punoitus, punaiset läiskät, arvet, epätasainen ihon pinta. Selluliitti ja paikalliset rasvakertymät vähenevät. Vähentää huomattavasti ikääntymisen muutoksia. Iho näyttää huomattavasti nuoremmalta. Trendikas ja höydyllinen hoito ihon nuorentamiseen. Ainutlaatuinen radiofrekvenssitekniikka on erinomainen vaihtoehto kirurgiselle kasvojen kohotukselle. Kasvohoito varmistaa kollageenin ja elastiinin rakenteen palautumisen.

Nannic NBE 1000 Radiofrekvenssihoito sopii erinomaisesti kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, herkälle iholle, teleangiektasia- ja couperosa iholle, sekä miehille että naisille.

Soveltuu kasvojen ja vartalon hoitoon. Suositellaan sarjahoitona 3-10 kertaa, kerran viikossa. Hoitokertojen määrään vaikuttaa ihon kunto ja haluttu lopputulos. Tulosten ylläpitämiseksi riittää yksittäinen hoitokerta 1-3 kk välein.

  • ✓6 kerran sarjahoidon ostajalle 25% alennus

  • ✓5 kerran sarjahoidon astajalle 20% alennus

  • ✓3 kerran sarjahoidon ostajalle 15% alennus

Suositeltu hoito: kiinteyden puute, kuiva iho, laajentuneet ihohuokoset, ohut iho, pigmenttimuutokset, rypyt ja juonteet, tummat silmänympärykset, veltto iho, aknejäljet, kaksoisleuka, arvet, epätasainen ihon pinta, epätasainen ihonväri, himmeä iho.


Nannic Deep Skin Mikroneulaus

Deep Skin mikroneulaus tehdään aina kertakäyttöisellä hoitopäällä, jossa neulojen pituus on 0,5 mm. Kone hoitaa mikroneulauksen ja näin hoito on lähes kivuton sekä tasalaatuinen. Hoidon aikana voidaan mikroneulauksen tehoa säätää varsinkin ohuemmilla ihoalueille, joka lisää hoidon mukavuutta. Iholle tehdään mikrokanavia. Nannic Deep Skin tekee 760 000 mikrokanavaa 10 minuutissa ihon pintakerrokseen. Mekaaninen neulaus aiheuttaa iholle hallitun trauman, jolloin ihon korjaava solutoiminta aktivoituu. Iho neulataan huolellisesti valitun hoitoseerumin kanssa. Hallittu trauma ja mikroneulauksessa käytettävät seerumit vaikuttavat yhdessä hoidon lopputulokseen. Näin varmistetaan mikroneulauksen optimaalinen teho.

Hoidon jälkeen ihon uudistuminen aktivoituu, kudosten hapen- ja ravinnonsaanti tehostuu. Ihon laatu paranee. Iho on kosteutettu tehokkaasti. Veltto iho kiinteytyy ja ikääntymisen muutokset häipyvät. Ryppyjä on huomattavasti vähemmän ja kasvojen lihakset vahvistuvat. Couperosa ja tummat silmänympärykset vähenevät. Ihon venymäjäljet ja arvet paranevat. Aknejäljet parantuvat, kuten punoitus, punaiset läiskät, arvet, epätasainen ihon pinta.

Nannic Deep Skin Mikroneulaushoito sopii erinomaisesti kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, herkälle iholle, teleangiektasia- ja couperosa iholle. Soveltuu kasvojen ja vartalon hoitoon. Suositellaan sarjahoitona 3-10 kertaa 2-4 viikon välein.

  • ✓6 kerran sarjahoidon ostajalle 25% alennus

  • ✓5 kerran sarjahoidon astajalle 20% alennus

  • ✓3 kerran sarjahoidon ostajalle 15% alennus

Mikroneulaus ratkaisee erilaisia ​​kosmeettisia ongelmia. Trendikas ja höydyllinen hoito ihon uudistumiseen. Tehokas vaihtoehto plastiikka kirurgisille toimenpiteille.

Suositeltu hoito: kiinteyden puute, kuiva iho, laajentuneet ihohuokoset, ohut iho, pigmenttimuutokset, rypyt ja juonteet, tummat silmänympärykset, veltto iho, aknejäljet, arvet, epätasainen ihon pinta, epätasainen ihonväri, himmeä iho.


Nannic Deep Skin mekaaninen ihon hionta

Deep Skin hiontapää on harjamainen ja se toimii hyvin tehokkaasti hioen ihon kuollutta sarveissolukerrosta. Kivuton hoitomenetelmä jolla saa välittömästi tasaisemman ihon sekä elvytettyä ihon toimintoja. Tehokas ihon puhdistus.

Deep Skin hiontapää on kertakäyttöinen ja hygieeninen. Hoito stimuloi ihon uusiutumista, huokoset puhdistuvat, ihon pinta tasoittuu. Hoito lisää myös vaikuttavien aineiden tunkeutumista ihoon. Kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, sekä miehille että naisille.

Suositeltu hoito: aknejäljet, arvet, epätasainen ihonväri, epätasainen ihon pinta, kiinteyden puute, kuiva iho, laajentuneet ihohuokoset, pigmenttimuutokset, rypyt ja juonteet, veltto iho.


Timantti mikrodermabraasio mekaaninen ihon hionta

Timantti mikrodermabraasio on hellävarainen mekaaninen kuorintamenetelmä, jota voidaan käyttää myös ohuille ja herkille alueille. Timantti mikrodermabrasio suoritetaan laitteella, jossa on timanttipinnoitettu suutin. Turvallinen menetelmä ei aiheuta epämukavuutta ja kipua.

Mikrodermabrasion avulla voit saavuttaa uskomattomia tuloksia. Hoidon jälkeen verenkierto ja kimmoisuus paranevat, nopeuttaa solujen uusiutumisprosessia, puhdistaa huokoset talitulpista, mustista pisteistä, normalisoi talirauhasten toimintaa, poistaa öljyisen ihon kiillon.

Suositeltu hoito: aknejäljet, arvet, epätasainen ihon pinta, epätasainen ihonväri, himmeä iho, pigmenttimuutokset, pisamat, rypyt, laajentuneet ihohuokoset, kiinteyden puute, ihon epäpuhtaukset.


Ultraäänipuhdistus

Uusi syvähoito- ja uudistumisjärjestelmä ilman sivuvaikutuksia.

Ultraäänikuorinta puhdistaa ihon ultraääniaalloilla, jonka avulla voit poistaa perusteellisesti ylimääräisen talinerityksen huokosista ja karvatupista sekä päästä eroon kovettuneesta epidermiksestä ja mustapäistä. Ultraäänikuorinta vaikuttaa ihoon hellävaraisesti miellyttävällä luonnollisella värinällä ilman sähköä. Hoidon aikana tapahtuu syvä ihon uusiutuminen sekä tehokas syväpuhdistus, mikä johtaa ihon huomattavaan uudistumiseen ja virkistykseen. Ultraäänikuorinta sopii herkän, ohuen ja couperosa ihon puhdistamiseen.


Sonoforeesi

Sonoforeesi on tekniikka, jonka avulla vaikuttavat aineet tunkeutuvat mahdollisimman syvälle kudoksiin ultraääniaaltojen vaikutuksesta. Sonoforeesi tarjoaa aineiden syvän tunkeutumisen ratkaisemaan ihon ongelmia, parantaa myös kimmoisuuta ja lihasten kuntoa. Samaan aikaan tapahtuu mikrohierontaa, kudosten sisäinen stimulaatio ja kudosten kyllästäminen hapella. Ultraäänisonoforeesia käytetään myös tehokkaasti palauttamaan kasvojen ihon joustavuus ja terveellinen ulkonäkö. Ensimmäiset valovanhenemisen merkit ja hienojen ryppyjen ilmaantuminen iholle.

Sonoforeesin nuorentava vaikutus saavutetaan pitkäaikaisella altistumisella sisäkudoksiin kohdistuvalle ultraäänisäteilylle, joka stimuloi kollageenisynteesiä ja aiheuttaa kudoksia kohottavan (kiristyvän) vaikutuksen sisältäpäin.

93 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page