top of page

Nannic kasvojen puhdistus

Kasvojen puhdistus aamuin ja illoin on tärkeä osa päivittäistä kauneudenhoitoa. Hyvä ihonhoito alkaa kasvojen puhdistuksesta.

Miksi kasvojen päivittäinen puhdistus kannattaa?

Kasvojen iltapesu on yksi tärkeimmistä asioista, joita voi tehdä ihosi ja terveytesi hyväksi. Se on yksinkertaista toteuttaa ja sillä on suuri merkitys. Iholla on ihmeellinen kyky uusiutua yön aikana. Kasvojen verenkierto vilkastuu ja tärkeät aineenvaihduntaan liittyvät fysiologiset toiminnot tapahtuvat unen aikana.

Ihon puhdistuksella ja oikeanlaisella hoitotuotteella on todella tärkeä merkitys ihon kunnon ja ikääntymisen kannalta. Tiedemiehet ovat todenneet, että kehon vuorokausirytmi mahdollistaa sen, että levon aikana solujen jakautuminen nopeutuu, DNA vauriot korjaantuvat ja detox -vaikutus tulee luonnollisesti. Luonto hoitaa tehtäväänsä. Olisi sääli jos emme hyödyntäisi tätä luonnon omaa korjausprosessia.

kasvojen puhdistus | sinun kauneus- ja komeuspalvelut

Puhdistustuotteiden vaikutus

Meikki pitäisi poistaa aina kunnolla. Siihen tarkoitukseen on hyvä käyttää Nannic Make-Make-up Remover geeliä. Se poistaa puuterin, meikkivoiteiden partikkelit kuten myös lian ja saastehiukkaset. Silmämeikin poistoon on hyvä käyttää Nannic Eye Make up Removeria. Silmämeikinpoistoaine on 100% luonnollinen tuote ja se poistaa tehokkaasti ripsi- ja luomivärin. Mitä vähemmän hankausta sen paremmassa kunnossa pysyy ohut silmänympärysiho.

Päivän aikana iho on alttiina ulkoisille tekijöille. Kädet joutuvat päivän aikana kontaktiin useiden asioiden kanssa, joissa on likaa ja bakteereita. Käsien koskettaessa kasvoja siirtyvät bakteerit ja lika kasvojen iholle. Jos kasvoja ei pestä ennen nukkumaan menoa on bakteereilla mahdollisuus lisääntyä ja aiheuttaa vaurioita ihon pinnalla. Bakteerit pääsevät herkemmin mm. ihohuokosiin, jotka avautuvat unen aikana. Saasteiden vaikutuksesta nasolabiale poimut ja ylähuulen pystyrypyt syvenevät. Ihon puhdistuksella ennen nukkumaan menoa saadaan vähennettyä näitä haittavaikutuksia. Puhdistaminen on ensimmäinen perusasia, jolla voidaan ehkäistä ihon vanhenemista.


Kaunistava lepo Nannic Pore Treat Lotionin avulla

Unen aikana alkaa ihon luonnollinen korjaantuminen solutasolla. Ihohuokoset avautuvat, aineenvaihdunta paranee, verenkierto aktivoituu ja kuolleet ihosolut irtoavat. Jos ihon pintaa peittää hiki tai lika iholla ei ole ideaalinen tilanne uusiutumisen kannalta. Se on menetetty tilaisuus siinä suhteessa. Nannic Pore Treat lotion kasvovesi vahvistaa kollageenisäikeitä ihohuokosten aukkojen ympärillä ja se tasapainottaa myös talin tuotantoa. Ihohuokoset puhdistuvat luonnollisten vaikuttavien aineiden ansiosta.

Puhdistaminen poistaa hien ja lian sarveiskerroksen pinnalta, jolloin hoitotuotteilla on parempi imeytyvyys ja ne voivat vaikuttaa iholla tehokkaammin. Yön aikana iho pystyy käyttämään hoitotuotteen vaikuttavat aineet paremmin hyväkseen ja hoitotuote tukee ihon luonnollista korjaantumista. Lisäksi jos hikeä on ihon pinnalla jatkuvasti ihohuokoset tukkeutuvat herkemmin ja näppylöitäkin voi muodostua. Ajan myötä puhdistuksen laiminlyönti voi vaikuttaa huokosten kokoon ja näkyvyyteen.


Kuori ihoasia hellävaraisesti Nannic kuorinnalla

Puhdistuksen jälkeen käytettynä kuorinta stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia. Mustapäät vähenevät ja huokoset puhdistuvat sekä niiden koko pienenee. Kuolleet ihosolut irtoavat entsyymien avulla ilman kuorivia rakeita. Ihon väri kirkastuu välittömästi kuorinnan jälkeen. Lisää Nannic:in kuorintaa iholle kerran viikossa puhdistetulle iholle.


Ihosi parhaaksi

Hoitotuotteiden lisäksi muista pestä vuodevaatteet säännöllisesti. Jos nyt ajatellaan kasvojen ihoa, on tyynyn peseminen todella tärkeä asia. Pahimmillaan tyynyistä voi löytyä jopa hometta. Pese tyyny noin kolmen kuukauden välein. Paljon hikoilevan kannattaa pestä se vielä useammin. Meikkisiveltimet ja sienet kannattaa myös pestä säännöllisesti vaikka ne olisivat omassa käytössä. Näin vähennät päivittäisten epäpuhtauksien siirtymistä ihollesi.

3 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page