top of page

Puhdistuskuurin periaatteet

Puhdistuskuuri on myönteinen ja vapauttava kokemus sekä mielelle että ruumille, se antaa aikaa lepoon ja uudistumiseen.

Kun ryhdyt toteuttamaan puhdistusohjelmaa, valmistaudu paneutumaan siihen täysillä. Onnistumisen ilo ja hyvän olon tunne ovat riippuvaisia siitä, miten toimit ja asennoidut kuurin kuluessa. Jos näet kaiken vain kieltojen ja koettelemusten sarjana, et taida jaksaa viedä sitä läpi. Jotta kaikki sujuisi parhain päin, sinun tulee valmistautua perin pohjin ennakkoon ja oikea mielenvirekin on tarpeen.

puhdistuskuurin periaatteet

Valmentautuminen

Puhdistuskuuri on tehokas keino avustaa luonnon omia menetelmiä. Kuurin aikana sinun tulee muokata ruokavaliotasi ja muuttaa elämäntapojasi, jotta kehoosi ei pääsisi niin paljon haitallisia aineita ja jotta kehosi omat valmiudet poistaa niitä paranevat entisestään. Esimerkiksi pitkälle jalostettujen tuotteiden, kuten sokerin, sekä kofeiinin, alkoholin ja savukkeiden sisältämien kemiallisten yhdisteiden käytön vähentäminen tai lopettaminen kokonaan auttaa keventämään elimistön kuormaa.

Puhdistuskuuri ei ole kuitenkaan mikään uusi keksintö. Se on maailman vanhimpia tunnettuja lääkintämuotoja ja täysin luonnollinen menetelmä, ja sen on todettu auttavan laajassa kirjossa akuutteja ja kroonisia sairauksia.


Varaudu sivuvaikutuksiin

Saattaa ilmaantua sivuvaikutuksia, kun elimistö alkaa poistaa kuonaa. On myös mahdollista säästyä niiltä kokonaan, on syytä muistaa, että ne ovat terveitä merkkejä elimistön puhdistautumisesta niin kauan kuin oireet eivät jatku muutamaa päivää pitempää.

Puhdistumisen käynnistyttyä elimistö turvautuu rasvavaroihinsa energiantarpeessaan. Mutta samassa paikassa sijaitse myös kehon kuonavarasto, jonne ylimääräinen kuona-aines on kasautunut. Kun tämä kuona-aines vapautuu takaisin elimistöön, siitä saattaa seurata monenlaisia oireita, kuten päänsärkyä, oksennusta ja vilunväreitä. Myös monet varhaisemmat, ehkä lääkityksellä parannetut vaivat voivat uusia.


Kuinka puhdistuskuuri päätetään

Päätä kuuri helposti sulavalla ravinnolla. Ryhdy noudattamaan tavallista ruokavaliotasi asteittain.

Kohtele elimistöäsi yhtä kunnioittavasti jatkossakin. Herää aamun askareisiin pikkuhiljaa. Tee venytysliikkeitä ja kehu itseäsi siinä mitä olet saanut aikaan. Keskity nautiskelemaan siitä hurmaavasta tunteesta, että kehosi on nyt levollinen ja virkistynyt.

Pyri välttämään kahvia, teetä, virvoitusjuomia ja alkoholia. Nauttii säännöllisesti veden juomisesta.

On mahdollista, että puhdistuskuuri on muuttanut suhtautumistasi ruokaan ja selkeyttänyt käsitystäsi siitä, miten perustava vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin sillä mitä syömme.

Puhdistuskuuri on oiva tilaisuus tuulettaa ajatuksia ja latautua henkisesti, se auttaa hyppäämään oravanpyörästä ja innoittaa syvempäänkin elämän tarkoituksen mietiskelyyn. Kuurin jälkeen saattaa käydä niin, että huomaatkin löytäneesi ratkaisun johonkin pulmaan, joka on jo kauan painanut mieltäsi. Voi olla, että näet nyt asioita selkeämmässä valossa ja toimit entistä määrätietoisemmin, ja se heijastuu myönteisesti koko elämänpiiriisi.


Päänsärky

Vältä kipulääkkeitä. Juo Coral Mine vettä. Microhydrin – 1-2 kapselia.

Käytä akupainantaa. Päänsärkyyn tehoavia akupainalluspisteitä on lukuisa määrä. Tartu peukalolla ja etusormella kipukohdasta. Painele ihoa varovasti sormenpäillä, kunnes löydät aristavan kohdan. Paina tätä kohtaa hellävaraisesti noin minuutin ajan.


Painonpudotus

Painonpudotus on luonnollinen seuraus käyttäen puhdistuskuuria.

Pahanhajuinen hengitys

Ruiskuta kerran hopeavettä suuhun kaksi kerta päivässä. Hopeaionit estävät bakteerien lisääntymistä, kuten kainaloiden ja jalkahien hajun torjunta, suihkuttamalla kohteet hopeavedellä.


Pahoinvointi

H-500 yksi kapseli sisältö liukenee yhden lasiin Coral Mine veteen. Microhydrin – 1-8 kapselia päivän aikana.

Käytä akupainantaa. Käännä kämmenpuoli ylöspäin ja mittaa kaksi peukalonleveyttä lähtien ranteen juuresta käsivartta pitkin ylöspäin. Paina tästä kohdasta, juuri kahden jänteen välistä 30-60 sekunnin ajan. Toista aina tarpeen vaatiessa.


Ihottumat

Ruiskuta hopeavettä ihon päälle tai levittä hopeageeli. Levittää Emuöljy with Tea Tree oil. Suorita ihon kuivakuorinta varmistaaksesi, että kuolleet ihosolut eivät tuki huokosia, vaan että kuona pääsee esteettä erittymään pois.


Ummetus

Juo runsaasti vettä aterioiden välillä mutta vältä juomista aterioinnin aikana. Syö hitaasti. Pureskele ruoka perusteellisesti.

Cascara Sagrada 1 kapseli 2 kertaa päivässä ruoan kanssa, vapauttaa suolisto säännöllisesti.

HUOM! Nämä ovat aikuisten annoksia!

3 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page